Интер и Барселона врътнаха зрелищно равенство 1:1 в двубой от Група В

...
Интер и Барселона врътнаха зрелищно равенство 1:1 в двубой от Група В
Коментари Харесай

Барса без Меси изпусна Интер, Цървена звезда шокира Ливърпул

 Меси ще е на линия за гостуването на Барса в Милано
Интер и Барселона врътнаха зрелищно равенство 1:1 в дуел от Група В на Шампионската лига, игран на стадион: " Сан Сиро ".

Пред погледа на именития мотоциклетист Валентино Роси, футболистите на треньора Ернесто Валверде последователно поеха самодейността в мача, като Луис Суарес и Усман Дембеле не спираха да тормозят отбраната на домакините, само че първото полувреме приключи без голове.

През втората част динамичното движение на игра продължи и двата тима се скъсаха от атрактивни пропуски пред вратите на Марк-Андре тер Стеген и Самир Ханданович. Влезлият като запаса Малком съумя да даде задатък на гостите секунди, откакто влезе в игра в в 83-ата минута, само че малко по-късно Мауро Икарди изравни. Суперзвездата на гостите Лионел Меси пък явно не е възобновен на 100% от травмата си и не бе записан даже измежду запасите.



Така Барса към този момент гледа към 1/8-финалите на шампионата, откакто отборът остава на първото място с актив от 10 точки, с 3 повече от втория Интер. Тотнъм е с 4 пункта, а ПСВ е финален с 1.

В различен забавен мач довечера Ливърпул позволи изненадваща загуба с 0:2 при гостуването си на Цървена Звезда в мач от група С на шампионата и ще би трябвало да си обезпечи класирането напред в оставащите си два мача.

Два гола в средата на първото полувреме дадоха задатък на сърбите, които по-късно удържаха противника, въпреки и да имаха шанс в няколко обстановки.



По този метод футболистите на мениджъра Юрген Клоп останаха с 6 точки в актива си, като в идващия кръг ще гостуват на ПСЖ, а по-късно ще одобряват Наполи, като и двете срещи се обрисуват извънредно значими.

Звезда е с 4 точки и без подозрение записа една от най-големите победи в историята си, с цел да зарадва хилядите си почитатели, които видяха въодушевено показване от своите любимци.

Ето и всички мачове довечера:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР